Overslaan naar content

Tijdens demo's die we geven, horen we vaak "dit is te mooi om waar te zijn". Mensen geloven niet dat de productiviteit met een factor 10 kan toenemen. Dat we 10 keer sneller kunnen leveren dan partners met standaardpakketten en dat we met een superklein team belachelijk grote projecten kunnen doen. Toch is niets van dit alles te mooi om waar te zijn, het is de kracht van ontwikkeling binnen Thinkwise.

Software van de toekomst

Wij leiden de digitale transformatie door de wereld te bevrijden van legacy software. Ons developer platform geeft ambitieuze bedrijven een bewezen alternatief voor ‘packaged solutions’ voor hun missie kritische technologie. We doen dit in samenwerking met hun developers – zo zetten we samen bedrijven in beweging – we vervangen core en ERP, bouwen nieuwe innovatie toepassingen met behulp van het platform. We zijn altijd zowel creatief als praktisch bezig met het behalen van resultaat voor echte bedrijven.

Gaan voor groei

Elke dag is iedereen bij Thinkwise trots om deel uit te maken van de toekomst. Om aan die toekomst te werken. Thinkwise staat voor innovatie, ontwikkeling en groei. Onze medewerkers staan daarbij centraal. Jij staat daarin centraal. Want we willen niet alleen zelf groeien, we willen ook dat jij groeit. En we willen dat onze klanten samen groeien.

Arbeidsvoorwaarden

Hybride werkplek

Wij bieden je de flexibiliteit om thuis te werken en bieden je een budget om je eigen werkplek thuis te creëren

Fietsplan

Fietsen is het nieuwe rijden en we moedigen mensen graag aan om dat te doen met een fiscaal vriendelijke regeling.

Opleidingsbudget

We moedigen je aan om te blijven groeien en ontwikkelen.

25 vakantiedagen

En de mogelijkheid om extra dagen te kopen.

Eindejaarsbonus

Wij zijn ervan overtuigd dat groei beloond moet worden.

Werk voor de lange termijn

Wij zijn er voor de lange termijn! Daarom bieden we een jaarcontract met de intentie tot een vast contract.

Je eigen werktelefoon en laptop

Het maakt niet uit of je een Apple-liefhebber bent of liever met Windows werkt.

Een modern kantoor

Wij vinden het belangrijk dat je in een inspirerende omgeving werkt.

Een gezonde lunch op kantoor

Onze kantoorfacilitators zorgen ervoor dat er elke dag een vers, gezond en heerlijk lunchbuffet klaarstaat.

Internationale ambities

We richten ons op de internationale markt en nemen je graag mee op deze reis.

Wildcarddagen

We bieden je de volledige vrijheid om aan een project naar keuze te werken.

Evenementen en feesten

We organiseren verschillende evenementen zoals feesten, netwerkevenementen, hackathons en natuurlijk onze jaarlijkse top!

Onze cultuur is de hartslag van Thinkwise. We zijn er trots op een open en ambitieuze omgeving te koesteren die creativiteit, samenwerking en voortdurende groei stimuleert. Dit is wat ons onderscheidt:

Inclusiviteit

Wij geloven in de kracht van verschillende perspectieven. Onze inclusieve cultuur verwelkomt mensen met verschillende achtergronden, ervaringen en vaardigheden. We omarmen diversiteit en staan voor gelijkheid, zodat elke stem wordt gehoord en gewaardeerd.

Innovatie

Innovatie is de kern van ons DNA. Onze teams verkennen voortdurend nieuwe ideeën en verleggen de grenzen van wat mogelijk is met low-code technologie. We moedigen onze medewerkers aan om buiten de gebaande paden te denken en de status quo uit te dagen.Samenwerking

We begrijpen dat de beste oplossingen ontstaan wanneer briljante geesten samenkomen. Samenwerking is hier niet alleen een modewoord; het is een manier van leven. Onze teams werken naadloos samen en delen kennis en expertise om uitzonderlijke resultaten te leveren.

Empowerment

We stellen onze werknemers in staat om verantwoordelijkheid te nemen voor hun projecten en ideeën. Of je nu een ontwikkelaar, ontwerper of bedrijfsstrateeg bent, je krijgt de autonomie om een echte impact te hebben en de toekomst van ons bedrijf vorm te geven.

Plezier en flexibiliteit

Werk moet leuk zijn. Wij omarmen een leuke en flexibele werkomgeving die de balans tussen werk en privé bevordert. Wij geloven dat gelukkige werknemers het meest productief zijn.

Voortdurend leren

In de dynamische wereld van technologie houdt leren nooit op. We bieden volop mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, training en groei. We moedigen onze teamleden aan om hun horizon te verbreden en trends in de sector voor te blijven.